A+ A A-

LA SEGARRA COMBAT ELS ACTUALS CANVIS SOCIALS AMB LA PREMISSA. " SI VOLS FER COSES NO FACIS SEMPRE EL MATEIX I PREN INICIATIVES"

Segarra.- El Director dels Serveis Territorials de Benestar Social a Lleida, Josep Maria Forné, va assistir al Plenari del Consell de Participació dels Serveis Socials a la comarca de la Segarra. Aquest espai de participació ciutadana aglutina les administracions locals de la comarca, entitats, professionals i espais estables de participació social a la comarca. Sols té una única finalitat i es posar sobre la taula el treball social en xarxa que s’ha fet al llarg d’un any a la comarca i s’ha projectat entre tots i des de tots els àmbits. El Plenari serveix per reflexionar i conèixer la feina que es fa, és una posada en comú tenint en compte els objectius: comunicar, treballar i coordinar.

La sessió va estar presidida pel conseller comarcal de serveis socials al Consell, Josep Maria Puig, i el director Sr. Forné, que va cloure la sessió sota la premissa de ser positius davant els canvis actuals de crisi i atribuir el repte al mèrit que es fa des de la Segarra per mantenir i ampliar la feina social amb actuacions que la gran majoria tenen un cost zero. Va qualificar l’espai d’una bona eina ja que es treballa la necessitat des de baix cap a dalt i no des del líders polítics.

La sessió dinamitzada per la cap de l’àrea de serveis socials al Consell Comarcal, Maite Lecha, va fer esmena de les actuacions que els diferents espais estan mantenint. Espais com els plans educatius entorn a la comarca, Caritas, Creu Roja, la Xarxa Infancia, Xarxa UPS, Consell Consultiu de la Gent Gran … i, per altra part, es van presentar actuacions noves  a càrrec de la Taula de Salut Mental Urgell Segarra, el Rebost Solidari del Programa d’Aliments Solidaris a Cervera, i dos espais de treball nous que s’han creat aquest últim anyel Consell Social a Torà i la Xarxa de professionals impulsades per l’Oficina d’inclusió social a la comarca i que al llarg d’un any han treballat per la inclusió social de la Segarra.

image mini 1

Divendres, 23 de maig de 2014. 

Calendari

Gener 2018
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Esdeveniments

Sense events

Butlletí de Noticíes

Enllaços

CONSELL COMARCAL DE LA SEGARRA - P/ Jaume Balmes, 3-25200-Cervera Telèfon: 973 531 300 - Fax: 973 532 337 participaciociutadana@ccsegarra.cat