A+ A A-

EL CONSELL COMARCAL AGAFA LA MALETA I VIATJA ALS MUNICIPIS DE LA SEGARRA PER PODER-LOS CONÈIXER.

Segarra.- Acosta’t al municipi pel qual treballes, asseure’t un moment amb les persones que hi viuen i escoltar les seves idees i necessitats per poder desprès fer-hi accions adequades a la realitat és l’objectiu d’un nou programa del Consell Comarcal, sota el nom “Maletes de coneixement”, d’aquí la idea que el Consell agafi la maleta i viatgi pels municipis per poder-los conèixer.  

És un projecte comarcal liderat pel Programa Gent Gran Rural, el Servei d’Informació i Atenció a les Dones i l’Oficina d’inclusió Social, un treball en xarxa que ajuda al Consell Comarcal a fomentar la cohesió social dels municipis petits de la Segarra i impulsar la participació d’aquests.

La primera fase del projecte es tot un seguit de reunions als pobles on a través d’una enquesta es recullen els interessos dels segarrencs i segarrenques. Posteriorment un cop recollides les demandes, l’altra finalitat es crear un Catàleg d’activitats formatives (Xerrades, tallers, cursos, etc) a disposició dels municipis per triar les activitats que vulguin fer, totes elles de forma gratuïta perquè la peculiaritat del projecte es que les activitats es projectin amb persones voluntàries, aquesta part es farà més endavant amb una altra enquesta de voluntariat.  

Actualment, s’han fet presentacions a casi bé tots els municipis de la comarca. A Torà concretament la presentació va ser acollida per l’alcaldessa de Torà i consellera comarcal de l’àrea de la dona, Mercè Valls, que valora molt positivament el fet de preguntar als veïns i veïnes quins interessos tenen. Les persones convocades a les sessions informatives tenen un perfil actiu o bé son membres d’entitats, representants gent gran, joves, dones, àmbit cultural, entre altres.

Maletes_Tora1.jpg

A dia d’avui s’han retornat 80 enquestes al Consell Comarcal i es compta amb el suport de les xarxes socials com la Revista Ondara que a través del seu blog es pot accedir al qüestionari.

El link al qüestionari es: https://docs.google.com/forms/d/1PunKdnezTYKjpzwAWi8_HZVJxJatTs7QW_jp4BJw0WE/viewform  També es pot descarregar la enquesta a través de la web del Consell Comarcal o xarxes socials com facebook i twitter.

maletes_enquesta.jpg

Calendari

Gener 2018
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Esdeveniments

Sense events

Butlletí de Noticíes

Enllaços

CONSELL COMARCAL DE LA SEGARRA - P/ Jaume Balmes, 3-25200-Cervera Telèfon: 973 531 300 - Fax: 973 532 337 participaciociutadana@ccsegarra.cat